Goedkope pinautomaat voor ondernemers

Als ondernemer is het een van de beste investeringen om een pinautomaat te bestellen. Door een pinautomaat ben je in staat om de betalingen van klanten op de juiste en meest toegankelijke manier te accepteren. Nu wil je natuurlijk niet veel te veel geld kwijt zijn voor deze aankoop.

Pinbetalingen ontvangen hoeft niet duur te zijn

Wat is de beste en meest goedkope pinautomaat die je op dit moment kunt vinden? Er zijn diverse apparaten beschikbaar voor ondernemers die pinbetalingen willen gaan ontvangen. Je kunt meer informatie op Paqar vinden. Een goede leverancier van mobiele pinautomaten, maar ook vaste pinapparaten.

Met een pinautomaat kun je betalingen ontvangen van waar je maar wilt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn op een beurs of op de markt. Je kunt het apparaat via Bluetooth aansluiten op je smartphone of tablet en zo de betalingen invoeren. Klanten kunnen betalen door hun kaart in het pinapparaat te steken of door een contactloze betaling te doen via NFC. Het pinapparaat ondersteunt Android Pay en Apple Pay op apparaten met Android 4.4/iOS 8 of hoger.

Klein en handzaam

De mobiele pinmachine is klein en licht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Het is een geweldige keuze voor bezorgers of chauffeurs. Deze pinautomaat accepteert alle debet- en creditcards, inclusief: American Express, Maestro, Mastercard, VISA, Android Pay en Apple Pay. Let op dat je bij elke transactie 1,90% (Nederland) of 2,75% (België) betaalt aan een leverancier. Dit geldt voor alle debet- en creditcards. Het valt dus echt wel mee, al helemaal als je ziet hoe laag de aanschafkosten zijn.